MICHAEL VAN DER PLAS: IK KEER VOORGOED TERUG NAAR NEDERLAND

0
675
vlag van spanje

Michael van der Plas komt terug naar Nederland. De ex van Samantha ‘Barbie’ de Jong, die in Spanje woont en daar een horecazaak runt, keert voor zijn kinderen Angelina (6) en Milano (3) terug naar Den Haag. De twee vallen onder het gezag van hun vader na de vermeende zelfmoordpoging van hun moeder.

Terugkeer

‘Angelina kon niet aarden bij mij in Spanje en woont daarom al sinds augustus bij mijn moeder in Scheveningen’, legt Michael uit in De Telegraaf. ‘Milano heeft het er wel geweldig naar zijn zin. Bij hem speelt de taal ook minder een rol natuurlijk. Toch heb ik mijn privésituatie nu radicaal omgegooid en een resoluut besluit genomen: ik kom terug naar Nederland!’

Lees meer via de website van STORY!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here