Griezelen op zondagavond: Anaconda 4: Trail of Blood

0
160

Het is bijna Halloween in Nederland en dit betekend dat er weer de gebruikelijke griezelfilms voorbij komen op tv. Ook vanavond is er weer een monster van een griezelfilm te zien op Comedy Central namelijk, Anaconda 4: Trail of Blood.

Anaconda 4: Trail of Blood

“Een jonge anaconda werd gevangen door een wetenschapper, om hem vervolgens voor experimenten te gebruiken. Hij creëert een slechte vorm van bloedorchideeën, waardoor de anaconda’s veel sneller groeien, en bovendien langer leven. Ook ontwikkelt hij een speciaal middel waardoor de cellen sneller groeien. Maar dan verdwijnt de wetenschapper en ontsnappen de anaconda’s. Er wordt een team gestuurd om hem op te sporen. Dr. Amanda Haze gaat ook op zoek naar de wetenschapper, om het middel en de slangen te vernietigen. De twee groepen komen nog meer mensen tegen, die ook betrokken raken bij de zoektocht. Maar door het middel dat ze gekregen hebben, zijn de anaconda’s niet zomaar te doden; hun interne organen moeten beschadigd raken, willen ze sterven.”

Dus pak je bak met popcorn en zet jezelf neer voor de TV en begin met een deze spannende horrormovie! Vanavond 20:00 uur op Comedy Central.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here