De Treffers zijn thuis beter dan uit, dit wordt een mooie uitdaging

0
318
SVV Scheveningen

Scheveningen leek vorig weekend even drie punten over te houden aan het duel tegen – toen nog – koploper AFC. Vlak voor tijd kwamen de Amsterdammers echter langszij (3-3). Zes doelpunten en dat betekende voor het publiek een leuke wedstrijd.

Ook trainer John Blok was niet helemaal ontevreden over het resultaat. ,,Inderdaad, tevreden omdat het publiek een leuke wedstrijd heeft gezien en wij, ondanks de tegenslag, gewoon goed meekonden met één van de topploegen uit de Tweede Divisie.”

Pijn

Bij een 3-2 voorsprong kreeg de thuisploeg zelfs de kans om AFC nog meer pijn te doen. Blok: ,,Inderdaad jammer, omdat we enkele goede mogelijkheden lieten liggen om de vierde treffer te maken. Maar ik kan het de spelers niet kwalijk nemen. Door de hele snelle wissel van Kevin Perez en de blessure van Levi Schwiebbe hadden we nog maar één wissel over. Barry Rog en Joël Donald hadden allebei last, maar er moest er toch één blijven staan. Omdat we alleen nog aanvallers op de bank hadden, was de balans in de ploeg wat weg. Dan weet je dat het tegen een ploeg die zoveel aanvallende kwaliteit heeft, lastig wordt en moet je proberen zelf gewoon die vierde te maken.”

Lees meer via: Haaglanden Voetbal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here