BREAK: Onze opnames Red Bull Knock Out 2018 AFGELAST, stem nu op de poll!

0
985
Red Bull Knock Out AFGELAST

De hoofdredactie van Scheveningen Nieuws trekt per direct de stekker uit de promotie van de Red Bull Knock Out 2018 die op 10 november aanstaande op het Scheveningse strand plaats vindt. De reden; de aanvaring vanmiddag tussen  Red Bull Knock Out en Scheveningen Nieuws op Facebook.

Nadat Scheveningen Nieuws enkele weken terug dit evenement op Facebook heeft geplaatst over de opnames en uitzendingen van de Red Bull Knock Out Strandrace 2018 op o.a. de website en Facebook pagina van Scheveningen Nieuws, heeft Red Bull de aanval op het Scheveningse evenement van Scheveningen Nieuws op Facebook ingezet.

Door veelvuldig rapporteren door de organisatie van Red Bull Knock Out in de richting van het door Scheveningen Nieuws geplaatste evenement, heeft de Red Bull Knock Out organisatie weten te bewerkstelligen dat het evenement van Scheveningen Nieuws over de opnames en uitzendingen komende zaterdag door Facebook vanmiddag offline is gehaald.

Dit van zowel onze pagina als wel de evenementen kalender. Door deze enorm onprofessionele, oncollegiale en amateuristische houding van de organisatie van Red Bull Knock Out hebben wij als kleine mediaspeler uit Scheveningen met een bereik van plusminus 3.5 miljoen mensen per maand per direct het besluit genomen onze medewerking aan het evenement stop te zetten.

We wensen Red Bull Knock Out zaterdag veel succes.

STEM OP ONZE POLL!

Overlast van de Red Bull Knock Out Race 2018? Ja of Nee?

 

VIDEO VAN DE RED BULL KNOCK OUT RACE 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here