Paspoorten en identiteitskaarten aangevraagd tussen 1 april en 30 juni: technisch probleem

0
29

Bij de productie van een aantal paspoorten en identiteitskaarten (ID-kaarten) is iets misgegaan. Hierdoor kan het zijn dat 1 van de elektronische echtheidskenmerken niet werkt. Het gaat om paspoorten en ID-kaarten die zijn aangevraagd tussen 1 april en 30 juni 2018. U kunt hier gewoon mee reizen.

Het is niet bekend om hoeveel in Den Haag aangevraagde paspoorten en ID-kaarten het gaat. Heeft u tussen 1 april en 30 juni een reisdocument aangevraagd, dan krijgt u een brief van de Rijksoverheid waarin staat wat de gevolgen zijn en wat u kunt doen. Bijvoorbeeld hoe u uw paspoort of ID-kaart kunt controleren. Heeft uw reisdocument dit technisch probleem, dan kunt u gratis een nieuw aanvragen.

Wanneer kan er iets mis zijn met uw reisdocument?

Alleen wanneer uw reisdocument een afgiftedatum heeft tussen 1 april en 30 juni 2018 èn een vijfcijferig serienummer heeft dat eindigt op 03 kan uw reisdocument een fout bevatten. 

Lees meer via denhaag.nl

Posted by | View Post | View Group

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here