Doe mee met de Haagse Opruimestafette 2018

0
94

Wilt u de stad ook mooi en schoon houden? Doe dan mee met de Haagse Opruimestafette. In mei en juni kon u in verschillende stadsdelen grofvuil of herbruikbare spullen inleveren. In oktober komt een nieuwe ronde met opruimdagen in verschillende wijken.

De Haagse opruimestafette is een serie van activiteiten door en met bewoners en partners uit de stad. De activiteiten worden in alle delen van Den Haag georganiseerd.

Steeds meer mensen willen bijdragen aan een schone en opgeruimde stad. Zij vinden het heel normaal om hun omgeving en onze natuur mooi te houden. Samen willen zij een beweging in gang zetten die steeds groter wordt. Dat alles onder het motto dat ze geen rommel ván elkaar maar vóór elkaar opruimen. Doet u ook mee?

Posted by | View Post | View Group

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here