Samantha de Jong

Samantha de Jong (28), beter bekend als de realityster Barbie, is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De Haagse blondine zou vrijdagochtend een zelfmoordpoging hebben gedaan, meldt een bron dichtbij Barbie aan Den Haag FM.


Wat er precies is voorgevallen, is onduidelijk. Barbie zou vrijdagochtend na een noodoproep naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de melding bij het alarmnummer was er sprake van grote spoed.

De politie bevestigt dat op het adres waar Barbie woont een vrouw is aangetroffen met ernstige verwondingen. De vrouw is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Of het daadwerkelijk om Barbie gaat en of er sprake was van een zelfmoordpoging kan de politie ontkennen noch bevestigen.

Ook te lezen bij Den Haag FM!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here