Nog twee weken en dan gaan in Scheveningen weer duizenden mensen de Noordzee in voor de jaarlijkse nieuwjaarsduik. Mocht je mee willen doen maar het water veel te koud vinden dan heeft Chris den Daas(kleine foto) de perfecte oplossing voor je, hij geeft namelijk nieuwjaarsduiktraining.


“Ik zwem al een jaar of drie bijna elke dag in zee”, vertelde Chris in de studio bij het programma Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. “Toen ik vorig jaar voor het eerst de officiële nieuwjaarsduik deed viel me op dat iedereen maar een paar minuten in het water bleef. Toen heb ik besloten deze trainingen te geven.” Den Daas begint zijn trainingssessies met oefeningen om de ademhaling en gedachten onder controle te krijgen. “Adem rustig en geef je over aan alles wat er om je heen gebeurd. Denk niet aan hoe koud het is”, aldus de coach.

De trainingen van Chris den Daas beginnen aankomende woensdag. De cyclus bestaat uit 4 trainingen en de uiteindelijke duik op 1 januari. Voor meer informatie en inschrijven kan je terecht op de Facebookpagina.


Luister hier naar het interview met Chris den Daas op Den Haag FM.

Via mediapartner: Den Haag FM

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here