Logo SVV Scheveningen

Scheveningen deed zaterdagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg boekte een verrassende zege in Katwijk tegen Quick Boys (2-4). 


In de achttiende minuut werd de score geopend in het voordeel van de gasten uit Scheveningen. Barry Rog was de doelpuntenmaker (0-1). Nog net binnen het half uur wist Quick Boys orde op zaken te stellen, Tim Bloemendaal bepaalde de tussenstand op 1-1. In de 62ste minuut werd het thuispubliek wat stiller nadat Tim Peters de uitspelende ploeg op voorsprong wist te zetten (1-2).

Vervolgens wist Scheveningen uit te lopen naar een fraaie voorsprong van drie doelpunten, dit door treffers van Mehmet Aldogan en Mitchell de Vlugt (1-4). Quick Boys speelde het laatste kwartier met één man minder, dit na de rode kaart voor Joey Ravensbergen.  De thuisploeg slaagde er echter nog in om één keer het net van de tegenstander te vinden, Yordi Teijsse schoot raak vanaf de strafschopstip (2-4).

In de blessuretijd werd voor de tweede keer een rode kaart getoond, nu was het echter een speler van Scheveningen. Doelman Leerdam moest van de scheidsrechter eerder vertrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here