Scheveningen Lightwalk

Momenteel is de tweede editie van de Scheveningen Light Walk bezig. Ongeveer 7500 lopers gingen vanaf 16.30 uur vanaf de Pier en Madurodam van start om Scheveningen te beleven in de duisternis met onderweg prachtige licht objecten.


De diverse afstanden zijn volledig volgeboekt, maar op eigen gelegenheid een kijkje nemen bij de verschillende activiteiten is zeker de moeite waard om te doen!

Wil je de hoogtepunten weten? Bekijk De Scheveninger!

Volgend jaar mee doen met de wandeling? Meldt je dan tijdig aan om mee te kunnen lopen. De editie van de Lightwalk is vaak snel volgeboekt. Momenteel worden er foto’s voor ons gemaakt die u hier later kunt aanschouwen.

Bekijk ook eens de website van de Scheveninger!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here