Tram 9 bij Centraal station

Goed nieuws voor feestgangers. Vanaf 10 december kun je, vanaf Scheveningen, ook nog na 1 uur ’s nachts met de tram naar huis, dit meldt het AD.


Vind je het ook zo gezellig om op Scheveningen een drankje te doen? Vind je het dan ook jammer dat de laatste tram al voor 1 uur gaat? Dan hebben wij nu goed nieuws. Op zondag 10 december gaat de nieuwe dienstregeling van de HTM in.

Later

Vanaf 10 december vertrekken de laatste trams van lijn 1 en 9, op donderdag, vrijdag en zaterdag, een half uur later dan voorheen. Nu rijdt de laatste tram 9 om 00.50 uur weg in Scheveningen en de laatste tram van lijn 1 vertrekt al om 00.30 uur.

Wil je op de hoogte blijven van meer nieuws? Bekijk dan ook eens AD.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here