Betaald Parkeren Den Haag

Een aantal Scheveningers is een petitie gestart om het stadsdeel Scheveningen aan te wijzen als één vergunningsgebied. Het stadsdeel is met de invoering van het betaald parkeren nu opgedeeld in verschillende vergunningsgebieden voor bewoners en dat is tegen het zere been van bewoners.


De petitie is in de drie dagen dat deze online staat al ruim duizend keer ondertekend. “Iedereen heeft er last van, want de grenzen lopen heel raar”, zei initiatiefneemster Jill van Calsteren (kleine foto) in het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM. De petitie is inmiddels al bijna duizend keer ondertekend.

“Zelf woon ik in het Geuzenkwartier waar de parkeerdruk meer dan honderd procent is. Uitwijken naar de overkant van de straat kan niet meer, want dat valt onder het Havenkwartier.” Het is een grote ergernis die speelt bij bijna alle inwoners van de badplaats. “Eigenlijk moeten er gewoon meer parkeerplekken komen. Ik kan me voorstellen dat andere delen van Scheveningen niet zo’n groot probleem hebben met het parkeren.” Toch is de vergunningsverdeling ook voor deze mensen onhandig volgens Jill. “Die mensen vinden het soms wel prettig om hun boodschappen in een andere wijk te doen. Dat kan dus ook niet meer.”

Teken de petitie hier. 

https://parkeervergunningscheveningen.petities.nl/

Lees meer via mediapartner Den Haag FM!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here