Politie

De politie heeft zondagavond een groep jongeren van de Scheveningse boulevard af gehaald en uiteindelijk onder begeleiding van agenten in een tram naar station Den Haag Centraal gebracht. De groep wilde rotzooi trappen en stak vuurwerk af.


Nadat de groep van de boulevard werd verdreven, stapten de jongeren in tram 9. Op de Nieuwe Parklaan werd de tram tot stilstand gebracht door de politie. Toevallige medepassagiers die niet tot de groep behoorden mochten daar de tram verlaten. De overlastgevende groep is onder politiebegeleiding doorgereden naar het Centraal Station. Daar werden de jongeren één voor één gefouilleerd. Behalve vuurwerk hadden de jongeren ook eieren bij zich. Acht mensen zijn opgepakt, vijftien jongeren zijn bekeurd voor zwartrijden.

Meer lezen over dit onderwerp? Ga naar Den Haag FM!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here