Echte bikkels kunnen zondag terecht bij het Cool Event op Scheveningen, waar je op bloten voeten over de ijsbaan kan lopen en een ijsbad kan nemen. “Je moet er even voor doorbijten, maar als je het doet voelt het heel goed”, vertelde Sainah Reis van Cool Event in het radioprogramma Hou je Haags op Den Haag FM.


De ochtend staat onder leiding van Wim Hof (kleine foto), die meerdere kouderecords op zijn naam heeft staan. De Iceman geeft vooraf uitleg over zijn zelf ontwikkelde methode, gevolgd door ademhalingsoefeningen. Daarna is er een wandeling op het ijs en de mogelijkheid om zelf het ijsbad in te gaan.

Voor twijfelaars is er op zondag 7 januari nog een kans om mee te doen aan de Ice challenge en bootcamp op Scheveningen.

Beluister het radiointerview van Den Haag FM.

Lees meer nieuws via onze mediapartner Den Haag FM!