DELEN
Hamer van een rechter

De Haagse rechtbank veroordeelt Tony B. (27) en Mitchell D. (25), die helemaal los gingen tijdens een vechtpartij in een pizzatent in Scheveningen, tot tien maanden cel waarvan twee maanden voorwaardelijk. Een slachtoffer liep een verwoest gebit op.


Mitchell D. was vorig jaar de aanstichter van de vechtpartij in de New York Pizza aan de Gevers Deynootweg. Hij liep opzettelijk tegen bezoekers op en schreeuwde dat hij van motorclub Satudarah was. Toen hij opeens een man van achter tegen diens hoofd sloeg, brak er een massale vechtpartij uit in het pizzarestaurant, waarbij de stoelen door het etablissement vlogen.

Toby B. mepte een bezoeker tegen het strottenhoofd. Ook sloeg hij een 17-jarige jongen – die niets met de vechtpartij te maken had – met twee klappen knock-out. Mitchell D. sprong vervolgens op zijn rug. Tijdens die vechtpartij gingen bij het slachtoffer vijf tanden kapot. Hij is nog steeds in behandeling.

Wil je weten wat de eis is? Bekijk dan AD.NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here