DELEN
De vernieuwde heuvel aan het Seinpostduin
De vernieuwde heuvel aan het Seinpostduin

Vrijdag zijn De Scheveningse Trappen officieel in gebruik genomen door wethouder Boudewijn Revis van Buitenruimte. De naam is in de treden van de trap verwerkt. Hiermee is de herinrichting Seinpostduin nu afgerond.


Wethouder Boudewijn Revis vindt het mooi dat de trappen een zeer herkenbare naam hebben gekregen. “Deze naam past uitstekend in deze omgeving. Bovendien is de omgeving rondom de trap sterk verbeterd en is er groen toegevoegd daar waar het kan. Hierdoor hebben we met de herinrichting van het Seinpostduin een goede kwaliteitsslag in de buitenruimte kunnen maken. Op deze manier is deze omgeving aantrekkelijker voor bewoners, ondernemers en toeristen en kan men gemakkelijk naar de boulevard en het strand lopen en weer terug.”

De herinrichting van de Seinpostduin maakt deel uit van De Kust Gezond, de gemeentelijke plannen die moeten zorgen voor meer groen en een kwaliteitsverbetering van de buitenruimte in Scheveningen Bad. Ook de Noordboulevard, de strandopgangen en enkele andere belangrijke straten en pleinen worden opgeknapt.

Met dank aan onze mediapartner: Den Haag FM