DELEN

Maandenlang was het Museum voor Communicatie gesloten voor publiek, maar vanaf vrijdag kan iedereen weer naar binnen om hun kennis over communicatie bij te spijkeren.


Met de nieuwe hippe naam, Comm, gaat het museum mee met de tijd. Het museum dat de geschiedenis van post, telefonie en telegrafie tentoonstelt, biedt nu ook ruimte aan nieuwe manieren van communicatie zoals social media. Het museum was anderhalf jaar gesloten, maar gaat vrijdag weer open voor publiek.

 

 

 


“Het museum laat zien wat de impact van communicatie is, waarbij we nu ook moderne communicatiemiddelen laten zien”, vertelt de Coördinator Educatie & Presentatie Sarah-Jane Earle (kleine foto). “We focussen dan vooral op communicatie tussen mensen zelf en vinden het dan ook erg belangrijk dat er ontmoetingen plaatsvinden in het museum. Maar uiteraard vind je daarnaast ook de geschiedenis van de communicatie van brief tot email.”


VIDEO: