DELEN

Op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 vindt Schevenings bierfestival ‘SCHUIM!’’ plaats op de Pier. Op de Foodboulevard laten 15 brouwers je proeven van meer dan 30 verschillende soorten biertjes. ’SCHUIM!’ neemt je mee in de wereld van zowel Scheveningse als (inter)nationaal gebrouwen bieren. Speciale aandacht is er voor vers getapte herfst- en speciaalbieren van het seizoen.  Naast proeven is er ook ruimte om kennis te maken met de gezichten achter de brouwerijen én te genieten van muziek, uiteraard onder het genot van een lekker biertje. De aanwezige brouwers vertellen je bij hun stand met liefde over het brouwproces van hun bier. In het programma zijn tevens korte bier-colleges van ongeveer 15 minuten opgenomen, waarin één brouwer de passie voor het brouwen van bier deelt met het publiek.   


Over ‘SCHUIM!’
De organisatie van het bierfestival: ‘De tweede editie van ‘SCHUIM!’ belooft een speciale te worden als je kijkt naar het bier dat bezoekers kunnen proeven. Van de in Scheveningen gebrouwen Bomschuiten, tot exclusieve IPA’s. Het festival staat garant voor diversiteit en kwaliteit! De op De Pier aanwezige foodconcepten hebben spelen ook op hun eigen manier in op het aanbod aan bieren. De tijdens eerste editie geroemde bier- en spijs combinaties zullen ook deze keer weer voor verrassingen gaan zorgen’.


Schevenings bierfestival Schuim is gratis toegankelijk en op zaterdag van 12.00 – 22.00 uur geopend en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur.